17.12.14

Gratis kurs i verdens letteste språk for nordmenn

Språkprofessor Rolf Theil mener nederlandsk er det fremmedspråket som er lettest å lære for nordmenn (utenom de skandinaviske språk). Hør ham i Språkteigen og les artikkel hos forskning.no.

Den åpne undervisningsplattformen FutureLearn starter 2. mars et treukers gratis onlinekurs i nederlandsk for begynnere. Allerede tredje dagen etter at informasjon om kurset ble lagt ut, har over 2000 meldt seg på, deriblant jeg. Informasjon og påmelding er her.
   


Når man først har meldt seg på et eller flere av FutureLearn-kursene, kan man egentlig ta dem når det passer, også lenge etter at kurset offisielt er avsluttet.

2 kommentarer:

  1. Hei! Fin blogg! Jeg var nylig i Nederland og hadde samme inntrykk, av at det er et enkelt språk å lære seg. Blanding mellom engelsk, fransk og tysk syns jeg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for kommentar. Siden du har en blogg om psykisk helse, har du lyst til å få den lagt til på en samleblogg om psykisk helse?

      Slett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post