29.9.14

Til deg som har flere blogger

Har du flere blogger i Blogspot, og ønsker å gjøre innleggene i de(n) andre bloggen(e) godt synlig i for eksempel den bloggen du bruker mest eller som har flest lesere, så kan du benytte en gadget/widget fra Bloggerplugins.org til det.

Gå til Utforming, klikk på Legg til gadget, så Flere programsnutter til venstre i vinduet som da kommer opp. Der vises en søkeboks, og du skriver inn Recent Posts. Nå kommer det opp et treff fra Bloggerplugins, som du velger.

Så kan du tilpasse gadgeten etter egne ønsker, som hvor mange innlegg du vil vise (5, 10 eller 35?) fra den andre bloggen din, om du vil ha med litt tekst, bilde, antall kommentarer etc. Husk å velge en overskrift på gadgeten, som for eksempel Vegetarbloggen min. Når du er ferdig, trykk Lagre.


Skjermdump
 av øverste del av vinduet 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post