18.10.13

- Brukere bør få plass i Psykologforeningens sentralstyre

Brukere bør få plass i Psykologforeningens sentralstyre, skriver Tidsskrift for Norsk Psykologforening på lederplass i siste nummer. Facebook-brukere kan komme med kommentarer.

1 kommentar:

  1. Min kommentar: "Det kan sammenlignes med at apartheidpartiene i Sør-Afrika skulle få inn mørkhudede mennesker i deres partistyrer. Hvor lenge skal det drøye før dere forstår... Apartheid diskriminerte folk basert på deres hudfarge, tvangspsykiatri diskriminerer oss basert på det som huden skjuler, våre tanker og følelser. Formålet til apartheid var egen makt, mens formålet til tvangspsykiatri er å hjelpe folk, men god hensikt medfører ikke godt resultat, for å si det mildt. Tvangspsykiatri og andre former for psykiatri påfører oss mye mer elendighet enn det som denne verden forstår, for å si det mildt. Tvangspsykiatri må ekstremt strengt forbys!"

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post