24.4.13

- Jeg har sett deg vri deg i stolen når jeg trår over grensen for allmenn folkeskikk

"Jeg har sett deg vri deg i stolen når jeg trår over grensen for allmenn folkeskikk. Som representant for Systemet plukker jeg livet ditt fra hverandre, bit for bit, til jeg finner en måte å trykke deg igjennom kverna på," skriver Heidi Follett, vinneren av Ytrings kronikkonkurranse.

Foto: mrjorgen/Flickr

4 kommentarer:

 1. Syns du er så flink, bloggen er kjempefin. Har lest kronikken og skjønner godt at hun vant. Bra at du også belyser den.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, velkommen til bloggen, og mange takk!

   Slett
 2. Flott at noen endelig har tort å sette ord på det! Og i "Tilsvaret fra NAV og Folletts arbeidsgiver" var det noen avslørende eksempler på det jeg kalte "institusjonell autisme" i forrige kommentar.

  SvarSlett
  Svar
  1. Antar autisme for deg bare er en diagnose, altså en språklig størrelse som ikke refererer til noe du "tror" på? For om man forstår autisme som en reell, avgrenset funksjonsnedsettelse, bør man vel ikke bruke betegnelsen som en negativ karakteristikk?

   Slett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post