5.3.13

Innlegg i Psykologtidsskriftet

I januar hadde Vivian Berg og jeg et innlegg om stigmatisering i Tidsskrift for Norsk Psykologforening.

Vi fikk et tilsvar fra redaktøren i Tannlegetidende forrige måned, Forstår at det var vanskelig å forstå (s. 151). Nå har vi skrevet et svar til henne, Stigmatisering av pasienter (s. 253).

5 kommentarer:

 1. Anonym6.3.13

  Så bra at dere ikke gir dere! Mange helsearbeidere trenger rett og slett å bli oppdratt og opplært, dette var en veldig fin måte å gjøre det på.

  SvarSlett
 2. Flott gjort å orke å fortsette med dette. Dessverre trengs det å gjenta dette enkle budskapet. Det er jo helt tilfeldig hva slags diagnose en for eksempel overgrepsutsatt får. Har du flaks får du en diagnose som for andre betyr "vær ekstra snill og omtenksom" og har du uflaks tolkes diagnosen som "pass opp - en drittsekk".

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er sånn det kan fungere.

   Slett
 3. En svensk psykolog som jeg har fått et godt inntrykk av, har skrevet et svært stigmatiserende blogginnlegg om folk som har blitt diagnostisert med BPD eller NPD. Jeg har kommentert i bloggen hans og kritisert ham på Twitter.

  SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post