6.1.12

Psykologen i underholdningsbransjen

Jeg har tidligere fleipet om at man i reality-showenes tidsalder burde laget Big Brother på lukket avdeling. Nå ser det ut til at TV3 på ramme alvor har rappa ideen min: Psyk forandring.

Jeg har ikke ord, spesielt ikke for helsepersonell som stiller opp på noe sånt.

9 kommentarer:

 1. Jeg er målløs! Nesten. Hvor er prinsipper om verdighet og respekt?

  Liker det nye utseendet på bloggen din forresten

  SvarSlett
 2. Haha! Fikk akkurat en mail fra de som lager Big Brother på lukket avdeling, som lurte på om jeg kanskje ønsket å skrive et lite blogginnlegg om serien.

  Men det har jeg jo heldigvis allerede gjort :)

  SvarSlett
 3. At dette er lov skjønner jeg rett og slett ikke... :-(

  SvarSlett
 4. Åh, jeg gleder meg enormt til å se dette! Jeg skjønner ikke helt hva dere reagerer på? De som er med på dette programmet vet jo helt selv hva de er med på og ønsker å være åpen om det. Det er tross alt et program som skal gi mer kunnskap om psykisk helse, og gi håp til dem som sliter og vise hva slags behandlinng som faktisk fins! Jeg synes det er storartet.

  SvarSlett
 5. Og forresten er det en åpen avdeling, og alle deltakerne hadde mulighet til å trekke seg når som helst underveis! Jeg ser liksom ikke helt hva som skal være kalt i dette...

  SvarSlett
 6. Anonym18.1.12

  Da får vi bare håpe deltagerne ikke angrer om noen år når de nå for alltid er knyttet til psykisk lidelse, og f.eks fremtidige arbeidsgivere vil google dem.

  SvarSlett
 7. Odd Volden kommenterer begrunnelsen for å sende dette på TV: "Man må ... ty til realityshow for å informere andre fagfolk om at dette tilbudet finnes".

  SvarSlett
 8. Men er det ikke akkurat som vi alle driver med på nettet hele tiden? Forteller om oss selv og sprer kunnskap om psykisk helse? All ære til dem som tør, sier nå jeg.

  SvarSlett
 9. Anonym19.1.12

  Joda, all ære til de som er åpne. Men åpenhet er ikke udelt positivt. TV er det sterkeste mediet vi har vi har. Og når all overveldende positive tilbakemeldinger har lagt seg og årene går og livet har gått videre, er det ikke sikkert man selv ser på sin egen åpenhet som like positiv. Det har sin pris når man ikke har en rolle fra før som folk kjenner til, f eks statsminister.

  SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post