14.10.11

Psykiske lidelser og tvang er morsomt

Oslo-politiet er på Twitter. 4. oktober twitret politiet om en som ble tvangsinnlagt. Over 70 twitrere syntes tweeten var så morsom at de retwitret den.

3 kommentarer:

 1. Herlighet altså. Tenk å lage moro ut av en så trist og vanskelig situasjon for den som er omtalt. Det er rett og slett skammelig. Politiet burde skamme seg over en slik formulering, og det bør de 73 som har re-tweetet om dette også gjøre.

  Det er fryktelig at de tillater seg å spøke med dette. Jeg tror ikke det hadde blitt spøkt med om personen hadde vært en som for eksempel hadde en hjernesvulst og som ble rammet av akutt forvirring eller noe, relatert til den alvorlige sykdommen.

  Det bør være nulltoleranse for å henge ut folk slik som dette. Blir bare trist av slikt jeg.

  SvarSlett
 2. Jeg håper de også tvitrer en unnskyldning, og at den blir retvitret

  SvarSlett
 3. Jeg vet om folk som har gjort lignende ting og gått rundt og sagt og gjort mye rart. De skammer seg etterpå og bekymrer seg for ryktene som går om det de gjorde. Hvis de i tillegg fikk vite at en slik "morsomhet" hadde blitt retwitret 73 ganger, hvordan ville det da føles? Man skal ikke had det moro på bekostning av andres lidelse. Stygt!

  SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post