29.9.11

Ragnfrid Kogstad har disputert

Ragnfrid Kogstad har disputert for doktorgraden (dr.philos.). Avhandlingen heter Fortellinger fra andre posisjoner – Med brukererfaring fra psykisk helsefeltet og en gyldig stemme i politikk og kunnskapsdannelse.

Sammendraget er her.

Prøveforelesning over selvvalgt emne: Når den Andre blir en fremmed - Om inkludering, ekskludering og konsekvenser av gruppebetegnelsen "alvorlig psykisk lidende"

- Et nybrottsarbeid, tvitrer Sunniva Ørstavik.

- Dette må være det største empiriske materialet samlet i et forskningsprosjekt om norske brukererfaringer med psykisk helsevern, skriver en bekjent i en e-post.

2 kommentarer:

 1. Anonym29.9.11

  Takk nok en gang for at du videreformidler det du følger med på. Jeg vil prøve å få lest avhandlingen, virker som den har viktig og innsiktsfull informasjon. Jeg har stått på sidelinjen, fulgt en nær person gjennom appparatets irrganger og overmakt og selvfølgelig avmakt - der protester og kunnskap fra utenforstående faktisk kan ha en effekt. Den 'gode hensikt' kan være så mangt.

  Sigrun, stemmen din blir hørt.
  Lisa.

  SvarSlett
 2. Høyrest veldig, veldig bra ut! Håpar på fleire liknande oppgåver i framtida.

  Tusen takk for at du formidlar dette vidare til oss!

  SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post