30.9.11

Dokumentar om homofil brite i Uganda

Homoforkjemper får RaftoprisenDel 2, 3 og 4.

1 kommentar:

  1. Anonym4.11.11

    Så trist- så trist!"Vi" kolonialiserte Afrika--stjal VERDIER. "Vi" kristne-! Så sprer fanatiske kristne misjonærer- især fra USA, sin homofobi til unge og eldre i Afrika. Håper utdelingen av Raftoprisen nevner dette med solid TRYKK. Noen unnskyldninger av noe slag kommer aldri fra kirker som bedriver slik "fascisme" i Uganda. De toer sine hender slik kirker alltid gjør- der de egentlig burde arbeide for egeninnsikt og forståelse av oss homofile og transpersoner som de mennesker vi ER. Vifter med en bok i sine hender og sier:"Dette er Herrens ord"- Ufyselig og kvalmt. Ei heller i Norge har Kirken beklaget noe som helst av sin homofobe fortid- der bl. annet jeg fikk lide mye grunnet fordommer og fordømmelse- skapt av kristen forkynnelse. Eldre trønder.

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post