25.8.11

Pasientsikkerhetskampanjen ønsker historier om skade

Hva er pasientsikkerhet?
Pasientsikkerhet er vern mot unødig skade som følge av helsetjenestens ytelser eller mangel på ytelser. Pasienter skal ikke utsettes for unødig skade som følge av behandlingen de mottar.

Psykisk helse er ett av innsatsområdene.

http://www.pasientsikkerhetskampanjen.no/ ønsker din skadehistorie:
"Vi ønsker å komme i kontakt med pasienter og pårørende som har blitt utsatt for skade som følge av uønskede hendelser, og som vil dele sine historier.

Hensikten med at pasientene skal fortelle sine historier, er å bidra med flere perspektiver på hvordan skader kan unngås, og ikke minst hvordan man bør behandle pasienten når skaden alt har skjedd. Slik kan pasientene bidra med verdifull læring i form av konstruktive tilbakemeldinger til helsepersonell."

Jeg har delt noe av min historie. Du kan gjøre det samme her.

1 kommentar:

  1. Takk for tipset. Nå har også jeg sendt inn litt av min historie. Jeg prøvde på fredag også, da fikk jeg feilmelding, men denne gangen gikk det greit.

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post