2.7.11

Vedr. Lukket blogg

Det har vært et par tilfeller hvor noen flere ganger melder sin interesse for å bli med i den lukkede bloggen om negative terapierfaringer, men så ikke svarer på innbydelsesmailen som sendes ut. Det er ikke godt å si hva dette skyldes, men om man ikke svarer på mailen, altså registrerer seg, kan man heller ikke bli medlem av bloggen. Det sier seg selv at en lukket blogg ikke er åpen for uregistrerte.

Dersom dette handler om at man er redd fordi Google/Blogger kjenner ens identitet, så vil jeg bare orientere om at det ikke er noe kriminelt i å være registrert i en lukket blogg, og at det heller ikke skrives noe ulovlig på selve bloggen.

Når innbydelsesmail nummer to er sendt ut til en og samme person uten at vedkommende foretar seg noe, så vil Lukket blogg heretter ikke sende ut flere innbydelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post