4.7.11

Erfaringskompetanse ønsker innspill

Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse vil i august neste år arrangere en stor konferanse. De trenger innspill og ideer og inviterer deg som bruker, pårørende eller brukerorganisasjon til å ta kontakt.

- Vi inviterer alle samarbeidspartnere og andre interesserte til å komme med forslag til foredragsholdere som har erfaring fra og som er dyktige til å formidle i plenum. Vi ønsker foredragsholdere som er opptatt av erfaringene som mottakere av psykiske helsetjenester. Hva som hjelper, hvorfor og hvordan og ikke minst hva som er avgjørende for at hjelpen skal fungere. Vi ønsker også erfaringer fra fagfolk og behandlere. Hva skal til for at tjenestemottakernes behov blir tatt inn i praksis? Slik vi oppfatter det, er det i dag en uenighet mellom det pasienten opplever som viktig hjelp og det fagfolk tenker om hva som hjelper, sier seniorrådgiver Eva Svendsen, som også er opptatt av å gi forskningen god plass på konferansen.

Les mer hos Erfaringskompetanse.

PS Jeg reagerer på ingressen: "Hva hjelper oss tilbake til livet?" Er man ikke i live(t) om man sliter psykisk? Død, liksom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post