22.5.11

Ytringsfrihetsprisen innen psykisk helsevern 2011

Vi samarbeider i år med Institutt for forskning innen psykisk helse og rus (IFPR) ved Høgskolen i Buskerud og Norsk forening for psykisk helsearbeid (NFPH) og inviterer til seminar og prisutdeling fredag 9. desember 2011
kl. 10.00-15.00 på Høgskolen i Buskerud i Drammen.

Årets tema: Hvordan kan psykisk helsevern gjøres mer menneskelig?

Blant innlederne finner vi Larry Davidson, Trond Aarre, Grethe Johnsen, Victoria Ibabao Edwards, Runa Øvland, Olav Tangvald-Pedersen, Odd Volden og Bengt Karlsson.

Husk å sette av dagen! Program

Deltakeravgift: 700,- / 350,-

Begrunnede forslag på kandidater til prisen sendes Inger Beate Larsen på e-post: inger.b.larsen@uia.no innen 1. november.

Stiftelsen til fremme av ytringsfriheten innen psykisk helsevern

Inger Beate Larsen, Arnhild Lauveng, Iris Anette Olsen, Anders J.W. Andersen, Bengt Karlsson, Torbjørn Steinhaug og Odd Volden

2 kommentarer:

 1. Anonym26.6.11

  Det er mange ting som kan forbedres innen Psysisk helse.

  For eks. medisinene noen av de psysisk syke får, ved bruk av disse medisinene burde man ikke legge på seg for det ender som regel med at man får enda flere problemmer. Man syns man bare blir feitere og feitere, og til slutt for man spiseforstyrrelser som etter der igjen kan ende opp som anorexia.

  Mer forståelse for det enkelt menneske, og det burde ikke være sånn at de legger alle under en kniv på en måte. At siden den personen har det sånn, så må den andre personen liksom også ha det sånn. Vi er jo alle ulike personer, og de med diagnoser har ulik grad av dette.

  SvarSlett
 2. Det viktigste er å slutte å skille mellom folk med og uten diagnoser, de normale og "de psykisk syke".

  SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post