26.4.11

Oppvarming til bryllupet: Kjærlighetstest

For å forberede meg litt til bryllupsstyret på fredag, tok jeg en kjærlighetstest. Litt av resultatet er nedenfor, men jeg kjenner meg ikke helt igjen, særlig det med at jeg ikke skulle bry meg om jeg hadde en kjæreste som var en neddopa sofagris.

Du er så romantisk som gjennomsnittspersonen.

Du har like mange romantiske forestillinger som de fleste andre mennesker. Du kan godt vise noen romantiske tendenser fra tid til annen, men blir ikke "revet med" av romantisk kjærlighet med hver potensiell partner. Tilsvarende tror du ikke nødvendigvis på ideen om "den ene", eller det perfekte forholdet, men at det kan ha sterke romantiske innslag. Du tror det er noen hindringer som kan overvinnes ved kjærlighet og andre som ikke kan.

Hurra! Jeg var normal der. 

Sport: Poengsummen din er lav.
Ditt svar tyder på det er ikke spesielt viktig for deg at din romantiske partner er "sporty". Dette betyr at du ikke kommer til å prioritere fysisk form hos en ideell partner, og/eller å ønske at den personen er svært aktiv. Du bryr deg sannsynligvis ikke om partneren din er litt av en sofagris, fordi du verdsetter andre egenskaper langt mer enn sportslighet! Det er lite sannsynlig at du blir tiltrukket av noen bare fordi vedkommende liker å ta vare på seg selv, fordi du har en tendens til å tenke at andre ting er viktigere i livet. Fysisk form og å leve sunt er bare ikke er øverst på listen over prioriteringer. Dette betyr at dop, røyking og/eller drikking til overmål sannsynligvis ikke er dealbreakers for deg i like stor grad som annen atferd. Det er lite sannsynlig at din ideelle partner er en makrobiotisk gym-narkoman!

Self-Management: Poengsummen din er høy.
Ditt svar tyder på det er veldig viktig for deg at din romantiske partner har intra-personlige ferdigheter. Det betyr at du sannsynligvis vil ha en partner som er komfortabel i sitt eget skinn. Du vil ha en partner som er selvbevisst: en person som kjenner sine egne styrker og svakheter, likes og dislikes. Du søker gjerne noen som tydeliggjør sine verdier og er rettferdig i sin omgang med andre: noen som følger leveregelen "gjør som du vil bli gjort mot". Din ideelle partner er ikke bare pliktoppfyllende, men også rolig og avbalansert i en krise. Du vil ha noen som kan ta modige avgjørelser når det er nødvendig. Du ønsker også noen som viser sin kjærlighet til deg, er hengiven og varm. Din ideelle partner er sannsynligvis ikke en dårlig taper, noen som lager store problemer av små, eller med stadiger bekymringer om worst case scenario!

Jeg kommer neppe til å se så mye på TV fredag, men kjolen kommer jeg nok til å ta en titt på. Det jeg er mest opptatt av om dagen, er tvangsekteskapene den kristne, hvite dronningen har på samvittigheten

Men her er testen jeg tok

2 kommentarer:

  1. Anonym26.4.11

    hehe gratulerer! ser du har utstyrt bloggen med hjertebakgrunn. skyldes det bryllupet i UK? eller er du forelska - da forhåpentligvis ikke i en sofagris? :-)

    SvarSlett
  2. Ingen av delene.

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post