30.3.11

Ressurssvak konsument

Wikimedia Commons/Husond
Jeg er en elendig konsument i konsumentsamfunnet.

I går kom endelig rengjøringshjelpene jeg hadde bestilt. De var hyggelige og effektive. Men.

Jeg var sliten og sovnet i stolen mens de jobbet. Plutselig ble jeg vekket av at de sa bye-bye og lukket døra til leiligheten.

Jeg ville "sjekke", og gned en bit av soveromsveggen med en våt klut uten rengjøringsmiddel. Det ble godt synlig skille!

Så ringte jeg firmaet. De hadde vasket alt som avtalt, var svaret, men de kunne komme tilbake om jeg ikke var fornøyd. Jeg var så sliten av å ha fremmede på "besøk" at jeg ikke orket. Dessuten ville jeg ikke betale for en runde til (de jobbet på timebasis).

Først etter en stund gikk det opp for meg at de hadde "vasket" med tørr mopp. For meg er ikke dette vasking når det er lenge siden leiligheten er vasket. Jeg hadde ikke blitt spurt om jeg ønsket vasking med eller uten vann, men jeg hadde altså forklart at jeg var langtidssyk og ikke hadde hatt rundvask på lenge.

Nå vet jeg i alle fall hva jeg skal bestille neste gang.

Jeg er syk og sliten - selv om jeg er litt bedre enn før - og ber om å få slippe oppfordringer om å klage, stå på krava og liknende. 

2 kommentarer:

  1. Anonym30.3.11

    Ligner på City Maid....

    SvarSlett
  2. Tyuu1.4.11

    Veldig elendig og kritikkverdig.

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post