10.1.11

Si din mening om tvang til lovutvalget!

Helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen og Kari Paulsrud

Regjeringen oppnevnte i fjor et utvalg som skal utrede regler om tvang innen psykisk helsevern. Det skal levere en offentlig utredning i løpet av våren.

Jeg har sendt utvalget et innspill, der jeg skrev om traumer (inklusive egne erfaringer), relatert til faren for retraumatisering av tvangsbruk og at tvangspotensialet kan være et hinder for å søke hjelp. 


Send gjerne utvalget en mail, du også. Mailer som sendes lovutvalget, blir en del av utvalgets arbeidsdokumenter ved at disse legges i en egen mappe på lovutvalgets nettsider (som kun utvalget har tilgang til). Henvendelser kan sendes utvalgsleder Kari Paulsrud: kpaulsrud@kindemco.no eller sekretariatet v/Mona Keiko Løken: Mona-Keiko.Loken@hod.dep.no

Foto: Helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen og utvalgsleder Kari Paulsrud. Flickr/Helse- og omsorgsdepartementet

2 kommentarer:

  1. Fint at du la ut dette. Jeg vil benytte meg av å sende innlegg i forbindelse med det jeg har opplevd selv av psykiatrien via min mor.

    For mange av oss som har opplevd psykiatrien som pårørende, tror jeg ikke jeg er den eneste som ikke vil ha kontakt med et slikt system dersom vi skulle komme i psykisk krise.

    SvarSlett
  2. Mia: Bra du gjør det, Mia.
    Nei, du er nok ikke den eneste pårørende som mener det.

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post