20.12.10

Til deg som leter etter noe bestemt

Nylig kom en til bloggen etter å ha googlet tvang i psykiatrien kortfilm. Han eller hun havnet i dette innlegget, som ble skrevet under forberedelsene til kortfilmen vedkommende nok søkte etter.

Om vedkommende da hadde klikket på etiketten Film rett under selve innlegget, så hadde det vært mulig å få sett filmen også. Det virker ikke som at alle som kommer til bloggen, ser denne muligheten, til tross for at den ligger rett foran nesen på dem.

Det samme skjedde da Hege Orefellen fikk Ytringsfrihetsprisen innen psykisk helsevern for noen uker siden. Mange googlet Heges navn - og kom hit. Men der sto det jo ikke noe om prisen. Om de da hadde klikket på etiketten H. Orefellen, så ville begrunnelsen for pristildelingen til Hege kommet opp.

Moralen er: Bruk øynene du har fått.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post