6.12.10

Kjære Julenissen

Jeg vet ikke så mye om deg egentlig, utenom at du er veldig snill. Og fordi du er så snill, så tenkte jeg at nå er det jammen på tide at du også gir en julegave til deg selv. Siden du bare tenker på andres ve og vel, vil jeg gjerne få tipse deg om en gave jeg tror vil passe for deg.

Vil du bli medlem i Norsk Forening for Psykisk Helsearbeid (NFPH), Julenissen? Det er en sånn julegave som varer hele året, skjønner du. Med tre måneders mellomrom får du tilsendt Tidsskrift for psykisk helsearbeid, du får invitasjon til arrangementer, og du får stemmerett på årsmøtet, slik at du får påvirke hvordan foreningen skal være og i neste instans fremtidens psykiske helsearbeid. Når øvrigheta sender ut saker på høring, kan du si din mening til NFPHs styre om hva du synes de bør ta med.

I tidsskriftet kan du lese om mange forskjellige ting, om gode hjelperes visjoner for et godt psykisk helsearbeid og om deres erfaringer med ulike hjelpeprosjekter, fagfellevurderte artikler, anmeldelser av nye bøker, og om hvordan brukerne selv opplever sitt møte med hjelpeapparatet og hva de ønsker seg. Ja, du kan også skrive i tidsskriftet selv, for det tar imot tekster fra alle mulige slags mennesker. Og som foreningen, ønsker tidsskriftet mange ulike perspektiver på psykisk helse velkommen, du trenger ikke en gang å like merkelapper på folk i denne foreningen. De er nemlig opptatt av at folk er folk og derfor ulike. Bare se hva tidsskriftets redaktør sier om saken. Og har du tid, så les også fagpolitisk plattform.

Nå vet jeg ikke hva du gjør i de elleve månedene utenom julemåneden, Julenissen. Kanskje er du student? Eller er du trygdet eller pensjonist, som bruker din restarbeidsevne til å være god mot andre? Jeg kan i alle fall fortelle deg at om du er student innen helse- eller sosialfag, så er denne foreningen veldig aktuell for deg. Du kan trene deg til å bli skikkelig god til faglig skriving ved å sende artikler til tidsskriftet. Og er du trygdet eller pensjonist, så får du tidsskriftet så å si gratis. Da får du nemlig medlemskap for honnør, og tidsskriftet koster deg bare 19 kroner i året! Hva får man ellers for 19 kroner i våre dager?

Når du har tegnet medlemskap for deg selv, får du kanskje lyst til å gi et til noen av dine kunder også? Ja, hvorfor ikke overraske dem med et gavemedlemskap i NFPH og abonnement på Tidsskrift for psykisk helsearbeid, full pakke altså? Du trenger bare å fylle ut dette skjemaet og betale inn kontingenten. Så kan du pakke inn et pent julekort i gavepapir, der du skriver at du har gitt bort medlemskap i NFPH i julegave i år. Det synes jeg faktisk du godt kan gjøre.

Kan vi si det sånn?

Hilsen Sigrun,
medlem i NFPH
PS Bildet av deg ble tatt i et ubevoktet øyeblikk av bsabarnowl

1 kommentar:

  1. Anonym7.12.10

    Det var vel ikke tilfeldig at du ga selveste Julenissen en slik flott og interessant gave på selveste Julenissens bursdag, som jo er 6.desember. Det hadde ikke jeg visst, hadde det ikke vært for at jeg en gang i hine dager studerte i utlandet, og hadde en svensk venninne, som hengte gaver på døren min hver 6.desember. Dvs hun sa jo ikke at det var hun som hadde gjort det! Hun ville ha det til at det var Julenissen, som hadde vært der....Gratulerer med overstått bursdag, kjære Julenissen, St. Nicolaus!

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post