29.12.10

De farlige bloggene

Det er utfordrende å møte pasienter som kommer med forslag til diagnoser, og som kanskje har bestemte meninger om hva som feiler dem. 
Behandlere i psykiatrien opplever nå at de har fått en ny og litt ukjent co- terapeut. Da tenker jeg på bloggene. Mange blogger om sine fysiske og / eller psykiske lidelser. De kan få massiv støtte, også på ting eller atferd som ikke gangner dem. De får en hel masse råd, og mye å forholde seg til. Det kan da være vanskelig å holde fast i terapien. Det kan forekomme splitting.

3 kommentarer:

 1. Anonym30.12.10

  Noen skulle utfordre disse psykologene til å fortelle helt konkret hvilken atferd som får støtte og som ikke er tjenelig.
  Klarer de ikke det,kan en få mistanke om at det de egentlig frykter er de mange små "bloggermusene" som spiser på deres autoritet.

  SvarSlett
 2. Enig med Anonym.

  Og hva legger man egnetlig i "splitting"?

  SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post