9.11.10

Intervju med Virrvarr

Aftenposten og Dagbladet har intervjuet Virrvarr, som har skrevet bok om sosiale medier.

Om hun kan ta all æren for hvordan man snakker om psykiatri i offentligheten, er jeg riktignok veldig usikker på. Det er mange andre som har skrevet om temaet, som Hege Orefellen, Bjørg Njaa, Mette Ellingsdalen med flere.

Så kan jeg ikke la være å referere litt av det 
Gunnar Bodal Johansen kommenterer om blogging til Aftenposten:

Likevel er jeg litt kritisk til bloggene, fordi det verden etterspør er informasjon som er verifisert og underlagt en kildekritisk prosess. Bloggermiljøene kan ofte være preget av synspunkter som ikke har vært utsatt for den samme nitide kritiske granskningsprosessen. Det kan føre til at de sprer informasjon som ikke er faktisk holdbar
.

Journalistenes informasjon er altså alltid holdbar? Det vet jeg som leser mye om psykiatri, at den ikke er. Journalister kan skrive i vei i om tvang uten å ha giddet å lese Lov om psykisk helsevern først. De kan være så servile at de sluker rått hvert ord fra Psykiaterforeningen.

2 kommentarer:

  1. Det har skjedd mye i verden siden Gunnar Bodal Johansen første gang satte pennen mot arket. Den erkjennelsen kan ingen andre enn Bodal Johansen selv ta inn over seg.

    SvarSlett
  2. Anonym10.11.10

    Mistenker heller at journalistene er LATE enn servile! Av redaktøren settes de til å gjøre arbeide om tema som ikke interesserer dem, derfor gidder de ikke søke opp relevant informasjon om temaet de intervjuer psykiatere om. DET VET psykiaterne.

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post