14.10.10

Ny bok: "Kronisk"

Som 20-åring fikk Anna Tostrup Worsley sin første diagnose som kronisk syk. To bilulykker i årene som fulgte resulterte i knust rygg og whiplash. I løpet av kort tid var Worsley fullstendig invalidisert, ufør og trygdet, og med få utsikter til helbredelse og et normalt liv. Anna var likevel overbevist om at hun kunne bli frisk. Da helsevesenet reagerte med å legge henne inn på psykiatrisk avdeling, skjønte hun at hun var overlatt til seg selv.

Worsley forteller om sin kamp ut av statistikken, og om hva sykdom og isolasjon gjør med et ungt menneske. Hun deler av sine erfaringer med norsk helsevesen, NAV, forsikringsselskap og egne og andre menneskers forventninger og reaksjoner til mennesker med usynlige handikap.

Worsley er en kampklar dame med selvinnsikt og ironi som har en tankevekkende historie å fortelle. Forfatteren skriver bloggen
365 pain-free days som har lesere over hele verden, og som hun nylig har fått økonomisk støtte fra institusjonen Fritt Ord til å videreutvikle.

Boka lanseres 22. oktober, men kan bestilles allerede nå via www.unipub.no.

Ovenstående er forlagets omtale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post