16.10.10

Lettvint saus til vilt

Brun saus (kan erstattes med en pakke ferdig saus fra butikken)
2 ss margarin
2-3 ss hvetemel            
Ca 6 dl kraft/sjy

Når sausen er ferdig, tilsett
Ca 1 dl seterrømme
Ca 2 ss solbærsyltetøy
Viltkrydder

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post