30.4.10

Ny forening

Da har jeg meldt meg inn i Norsk forening for psykisk helsearbeid, en helt ny forening som har sitt første årsmøte i begynnelsen av juni. Den er åpen for alle med interesse for psykisk helsearbeid, som fagfolk, studenter og oss med brukererfaring.

Bookmark and Share

3 kommentarer:

  1. Hva er forskjellen på psykisk helsearbeid og psykiatri?

    SvarSlett
  2. "Psykisk helsearbeid er et flervitenskapelig og tverrfaglig utdannings-, forsknings- og arbeidsfelt, og omfatter alle deler av tjenestene. Psykisk helsearbeid fokuserer på å fremme og bedre menneskers psykiske helse samt påpeke og søke å endre forhold i samfunnet som skaper psykisk uhelse og bidrar til stigmatiseringsprosesser og sosial utstøting. Hensikten er å styrke menneskers opplevde egenverd og livskraft, bistå i prosesser som utvikler opplevelser av sammenheng og muligheter for å mestre hverdagens utfordringer samt skape inkluderende lokalmiljø."

    SvarSlett
  3. Fins det noen oversikt over hvilke forhold i samfunnet, herunder forhold i deres egne felt, som psykisk helsearbeid påpeker at skaper psykisk uhelse?

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post