3.3.10

Stoffskiftesykdom

Du er tjuefem år. Du gruer deg til å gå på jobb. Jobben støtter deg ikke. De synes du har mistet grepet. Sjefen mobber deg fordi du er sykmeldt. Alt blir et mareritt. To år senere, med dette bak deg: terapi, mistet jobb og masse medisiner du ikke skulle fått, innser du selv at dette er fysisk, dette handler ikke om psyke. Da først tar legen prøver som viser at du har lavt stoffskifte.

0803-bloggen

Share/Bookmark

3 kommentarer:

 1. Helt for jævlig.
  Norsk helsevesen på sitt normale lavnivå.

  Min eldste sønn døde såvidt passert 40 år.
  Ingen lege sa at hans smertestillende middel, benbrudd i foten, ikke var forenlig med hva som er vanlig å innta på en 17. mai fest.

  Har vi fått noen beklagelser?
  Du vet svaret, ikke sant.

  SvarSlett
 2. Anonym3.3.10

  Du har vel lest boken som Per-Egil Hegge skrev om sin 15 årige kamp for konen sin? Om arrogante norske leger som hevdet de visste best.... Hørt den før? Til slutt fant Hegge selv ut via utenlandske funn at konen led av hypothyreose, tror jeg det var. I hvert fall stoffskifteproblemer!!!! 15 år, takk!

  SvarSlett
 3. Kristina5.3.10

  Kjære Sigrun! I natt er en slik natt hvor det å sove viser seg å bli et umulig prosjekt. Jeg sitter med den tunge oppgaven foran meg at jeg må skrive en klage, enda en... En psykolog, det er nå iallfall tittelen, "tvinger" meg å gjøre hans egen forening oppmerksom på hvordan han opptrer som sakkyndig i barnefordelingssak.
  Varmer litt opp her hos deg jeg, har alltid opplevd det som veldig privat å sette egne tanker ned med tegn, leselig for andre...
  Jeg har visst nevnt det før hvordan sørlandet sykehus leverte ut fullstendig journal, min journal! Det tok fylkeslegen i Aust Agder over et år å behandle den klagen, så mye tid så mye smerte, før endelig handlingen ble kjent ulovlig. Det er derfor jeg er våken i natt, journalen ble kopiert og lagt som vedlegg i sakkyndig rapporten til den såkalte "psykologen".
  Psykiatriens karakterdrap har vært håndterlig så lenge det var "innesperra" i arkivet på lukka avdeling. Men kjære min tid hvilket monster det har opptredd som da det ble offentliggjordt av mennesker med onde hensikter, du kan sikkert forestille deg det. Min elskede datter har naturligvis ikke fullt ut forstått hva som har rammet henne, for det er slikt som vi som elsker våre barn ønsker å skåne dem for: sannheten om en kynisk voksen verden som har beveget seg milevis fra barnas naturlige empati og rettferdighet. Jeg elsker utsagnet "størst av alt er kjærligheten", jeg tror kanskje jeg kunne tilføyd at "verst av alt er psykiatrien" Den tar menneskers liv allerede før de dør, forakten for dette uvesenet har aldri vært kaldere hos meg, det som er fint med forakt til forskjell fra hat er at den er lite energikrevende, og jeg har akseptert den som en konstant størrelse i mitt liv. Men størst av alt er kjærligheten, og det er jeg helt sikker på at den overvinner alt også den umenneskelige menneskeforaktende psykiatrien. Takk for at du lånte meg plass! Hilsen Kristina

  SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post