19.2.10

Rødvinsgelé

En venn som ringte, fortalte at ungene pleide å få gelé til dessert i helgene. Ja, det er godt, sa jeg, men jeg foretrekker nå voksengelé. Siden han ikke hadde smakt det, og fordi han av og til er innom bloggen og leser, skal han herved få oppskriften på rødvinsgelé.

1 flaske rødvin
250 gram sukker
Saften fra 1 sitron
35 gram gelatin
3 3/4 - 4 dl vann

Alt blandes og gis et oppkok. Avkjøles.

Serveres med vaniljesaus.

Også godt som tilbehør til vilt i stedet for tyttebær.

Share/Bookmark

2 kommentarer:

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post