10.2.10

Google-konto gjør kommentering lettvint

Jeg vil anbefale dem som kommenterer i bloggen, og dem som bare liker å lese andres kommentarer, om å opprette en Google-konto, om de ikke allerede har en.

I min og andres Blogspot-blogg kan man da ved hjelp av bare ett tastetrykk få tilsendt på e-post alle kommentarer til de blogginnleggene man er interessert i. Hver gang en ny kommentar er lagt ut på bloggen, får man tilsendt en e-post med kommentaren, som man altså kan lese uten å måtte gå inn på selve bloggen. Ikke minst er dette nyttig for gjestebloggere, som vil bli kontinuerlig oppdatert om hva som skjer i kommentarfeltet.

Det er ikke noe "styr" med å ha en Google-konto. Man trenger ikke å drive og logge seg inn og ut, for det går an å krysse av for at man alltid skal være innlogget.

Og man kan godt kommentere under kallenavn i stedet for eget navn.

Share/Bookmark

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post