5.1.10

Osloombudet

Velgerne har valgt meg som medlem av Oslo bystyre. I den egenskap skal jeg være med på å fatte viktige og overordnede vedtak for hvordan kommunen skal organiseres og nivået på tjenestetilbudet.

Men som folkevalgt er jeg også ombud. I ombudsrollen har jeg et særlig ansvar for å sikre at det er samsvar mellom teori og praksis. At overordnede regler fungerer etter sin intensjon og at kommunens forvaltning opptrer på en ordentlig måte. Derfor ønsker jeg henvendelser fra enhver som seg føler seg urettmessig behandlet eller som i sitt dagligliv opplever at kommunen ikke holder hva den lover.


Bystyremedlem for SV Ivar Johansen


Foto: Wikimedia Commons

1 kommentar:

  1. Takk til Ivar Johansen for hans brede kontakt med folk i sin by. Men hva med oss som i en årrekke har fortalt våre folkevalgte på nasjonalt plan om hva vi mener - uten å bli forstått? Og hva med dem som våre folkevalgte aldri får høre stemmen til? Er det ikke snart på tide at folkevalgte begynner å søke etter hva de som man ikke hører stemmen til er opptatte av, og ikke motsatt?

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post