14.1.10

Leger Uten Grenser: - Vi gjør alt vi kan på HaitiHaiti er rammet av en forferdelig katastrofe og landet trenger internasjonal støtte. Leger Uten Grensers folk er der og flere er på vei. De er nå inne i første fase etter jordskjelvet og befolkningen på Haiti har akutte medisinske behov. For å kunne redde liv kan de med din og andres hjelp gjøre mer.

Jordskjelvet er ikke den første katastrofen som rammer Haitis befolkning. Derfor har Leger Uten Grenser arbeidet på Haiti siden 1991, og derfor var de der da katastrofen inntraff. Pasientene deres har ikke råd til at organisasjonen forlater Haiti når kameraene drar. For å sikre at de kan hjelpe der nøden er størst, trenger de mennesker som er villige til å støtte arbeidet deres. Bare slik kan de hjelpe barn og mødre som nå står uten tak over hodet. Dette er en katastrofe som ingen ennå kjenner omfanget av. Det vil ta tid før de har oversikt over antall drepte og skadde; mennesker er fremdeles begravd i ruinene.

- Sammen kan vi redde liv!

Gi støtte online til Leger Uten Grensers arbeid via Mastercard eller Visa-kort. Eller benytt konto 5010.05.53500.

Følg arbeidet videre på Twitter, Facebook eller http://www.legerutengrenser.no/.

Leger Uten Grenser

Leger Uten Grenser er spesialisert på å gi medisinsk hjelp til de mest sårbare og utsatte i verdenssamfunnet. De mottok i 1999 Nobels fredspris for sin medisinske innsats i akutte kriser, samt sitt engasjement og opplysningsarbeid i forhold til potensielle humanitære katastrofer.
Leger Uten Grenser er fullstendig avhengig av ekstern støtte. 80 prosent av Leger Uten Grensers inntekter er bidrag fra privatpersoner.

Spre ordet på din blogg. Leger Uten Grenser har laget bannere til blogger.

3 kommentarer:

 1. Leger uten grense er nok min favoritt-bistands-organisasjon. De jobber virkelig på og er uredde, og får utrettet mye.

  SvarSlett
 2. Det er så bra den innsatsen hjelpearbeidere legger ned i Haiti nå, og det nytter jo så enormt. Vi får håpe hjelpeforsyninger får komme til snarest. Som Norges Røde Kors` mobile feltsykehus.
  Uriks på www.uriks.no følger situasjonen i Haiti.

  SvarSlett
 3. Sjekk legerutengrenser.no/haiti. Spre infor om aksjonen ;-)

  SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post