10.12.09

Gatekrigeren

Da jeg laget et - ikke helt autentisk - intervju med Arild Knutsen 4. desember, ble det ikke mye om Oslo og hans daglige vandringer blant gatefolket der. Men mannen er jo kandidat til Årets Oslo-borger 2009! Derfor lenker jeg til et intervju med ham i gårsdagens Aften:

Du finner Arild Knutsen (40) blant byens mest utslåtte rusmiddelmisbrukere. Som regel utstyrt med sort veske over skulderen, full av engangssprøyter, sterilt vann, askorbinsyre, små kokekar og filtre; alt utstyret en sprøytenarkoman trenger for å gjøre heroinet klart til injisering på en ren måte.

Andre ganger har han med mat og drikke til gatefolket. Akutt hjelp? Arild Knutsen hjelper til med dét og. Nylig fulgte han en 19 år gammel ruset jente som danset rundt med en jernstang, til en akuttinstitusjon, der hun straks ble innlagt.


Stem i vei!
E-post: osloborger@aftenposten.no
SMS: Send "oslo4"til 1905

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post