3.5.09

Stigmatisering av forelskede

VG påstår i dag at forelskelse er galskap, selv om dette er en pandemi som bryter ut i sommerhalvåret hvert eneste år. Hvorfor driver de og stempler overlykkelige mennesker på denne måten?

Å, jeg vet det nok.

Ifølge psykiatriprofessor Donatella Marazziti er forelskelse en tvangstanke, og som kan utvikle seg til gravere former for psykopatologi, slik som paranoia. Årsaken til at hun kommer med en slik påstand finner du ved å foreta en nærlesning av VGs artikkel: Denne donnaen er nemlig leder for et psykofarmakologisk laboratorium.

Psykofarmaka får mye kritikk. Dette må legemiddelindustrien selvsagt gjøre noe med, og da er det bare å sykeliggjøre veldig utbredte tilstander slik som forelskelse og kåtskap, slik at alle forelskede kan settes på piller. Siden store deler av befolkningen har kuttet ut røyken, vil mange bli forgiftet av pillene. Jeg skal vedde på at det også ligger et element av misunnelse bak her, selv om penger utvilsomt er den viktigste drivkraften, for alle vet at misunnelsen er mye sterkere enn kjønnsdriften. Man blir blek og inntørket av å oppholde seg dag og natt på et psykofarmakologisk laboratorium. Sjekkekunsten man kanskje lærte i studietiden, er forlengst gått i glemmeboken. Her skal hevnes!

Piller mot galskap, altså psykofarmaka, kan fjerne sexlyst og evne til å få orgasme. I tillegg kan de gjøre oss uattraktive. Man kan få for eksempel hudproblemer og hudkreft, bevegelsesforstyrrelser og fedme, og man blir helt sløv i blikket. Slik vil de få full kontroll over livet vårt, pilleprodusentene.

Det koster selvsagt heller ikke ekspertene fem øre å ty til løgn når de advarer mot forelskelse:

- Kjærligheten er ustyrlig. Vi kan ikke selv bestemme hvem vi vil forelske oss i. Følelsene oppstår i den primitive delen av hjernen, og den har vi ingen innflytelse på, sier overlege ved Neurofysiologisk avdeling på Rigshospitalet i København, Troels W. Kjær, ifølge VG.

For noe sludder. Man kan så visst velge hvem den utkårede skal være. Forutsetningen er bare at man slutter å være så forferdelig prippen når det gjelder å ha sex første kvelden.

Hormonforskningen har forlengst funnet ut at hormonene gjør at man blir forelsket etter at man har hatt sex. Det er dette vitenskapelige funnet jeg som politisk radikal mener bør brukes for å forebygge klassefunderte ulikheter i helse og levealder i Norge. Den svært så kjekke Bjørn-Inge Larsen i Helsedirektoratet vil, i likhet med meg, slike forskjeller til livs. Han har nok i sitt stille sinn skjønt at naturmetoden både er billig og behagelig. Men han har ingen mulighet sålenge legestanden er selve bremseklossen, med sin utbredte homogami.

Ukulturen med arrangerte ekteskap er jeg nå mektig lei. Eksempelvis gifter bare hver tiende kvinnelige akademiker seg her til lands med en håndverker.

Jeg er for tiden ikke arbeidsfør, og kunne godt tenke meg å være gift med en milliardær.

1 kommentar:

 1. Anonym7.5.09

  Snu på saken her.
  De fleste opplever jo forelskelse i løpet av livet, de fleste går det bra med.
  Kjemisk er en forelskelse tilsvarende tvangstanker, det er og morsfølelsen forresten.
  Ingenting galt i det, ingen trenger å medisineres mot det, for det er rett og slett nødvendig for vår overlevelse som rase.
  Så det psykofarmaka- dama sier er at heller ikke tvangstanker er nødvendigvis noe farlig, ettersom dette tilsvarer prosesser vi ser på som vakre og veldig naturlige?!

  SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post