27.5.09

Sannhetens prisVietnameseren Truong Quoc Huy sitter i fengsel fordi han chattet på internett. Hvordan kan noen få tastetrykk føre til fengselsstraff? Norske forfattere stiller spørsmålet i samtale med ungdom under Litteraturfestivalen på Lillehammer i ettermiddag.

Les mer om underskriftskampanjen for ham og tre andre og om flere arrangementer hos Amnesty International Norge og Norsk Litteraturfestival.

1 kommentar:

  1. Anonym1.6.09

    Det har etterhvert blitt en del menn som sitter i fangehullet fordi de chattet på SMS, og skrev bokstavsekvenser som defineres som "seksuelle overgrep".

    Jeg har en mistanke om at det finnes en del lesere (og også blant de som skriver) på denne bloggen som synes at det er fullstendig riktig å kaste folk i fengsel for å skrive bokstavsekvenser på SMS. Hvor er den store prinsipielle forksjellen fra å bli fengslet for å skrive bokstavsekvenser på Internett?

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post