23.5.09

Nej tack!

Jeg fikk en mail i dag:

Jag är en svensk mamma som bor i Paris. Nyligen har jag öppnat en webshop som säljer skandinaviska barnkläder av välkända trendiga märken så som ...

Jag tänkte därmed att det kunde vara intressant för dina läsare av bloggen att få tips om ...


Nei takk!
Dette er ingen blogg for kjøp og salg.

3 kommentarer:

  1. Hvorfor ønsker du ikke å reklamere for kjøp og salg? Jeg gjør det ikke selv heller, men har aldri blitt spurt av noen heller. Men hvis det er gode produkter de selger, så vil du jo kunne få spredd ditt gode budskap til enda flere, siden enda flere da vil søke seg frem til nettsiden din? Man kunne jo hatt en lenkeliste kalt eksempelvis: Kommersielle produkter og tjenester jeg reklamerer for? Det er ingen kritikk mot ditt utsagn altså, så ikke misforstå :) Jeg lurer bare på hva begrunnelsen din er for å ikke ville lenke til nettsider som driver med kjøp og salg.

    SvarSlett
  2. Jan Olaf: Det er mer enn nok kommersielle blogger der ute. Min blogg er ikke det.

    SvarSlett
  3. Grøss og gru, den fikk jeg også. Jeg ser uansett ikke for meg verken din eller min blogg som stedet for å reklamere for barneklær.

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post