31.5.09

Ensidig forsker

Elisabeth Backe-Hansen, forsker ved NOVA, mener barn har godt av å jobbe og at foreldre ikke skal være redde for å gi barna for mange plikter.

Ikke ett ord fra henne om at noen voksne utnytter barn.

Da jeg var barn, fikk jeg "valget" mellom å jobbe med gårdsarbeid ti timer daglig seks dager i uka i feriene, eller å bli slått. Den eneste gangen jeg hadde ferie på sommeren, var da jeg brakk armen som åtteåring.

1 kommentar:

  1. Jeg måtte også arbeide med gårdsarbeid som unge i sommerferiene.Vi ungene arbeidet 8 timers dag,og vi fikk litt betaling for det.Det var jeg som kjørte hest og høyvogn fra jeg var forholdsvis liten,og det likte jeg godt. Denne siden ved oppveksten var bra for meg. Jeg tror barn liker å bidra litt til fellesskapet, selvsagt innenfor rimelighetens grenser og uten risiko for å bli slått.

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post