23.5.09

"Beundrer"

En "beundrer" sender meg mailer. Jeg er visst blitt "drømmekvinnen" hans på grunn av ting jeg har skrevet på nettet om overgrep, psykiatri og sånn.

Fins det noen diagnose for sånt?

Kan ikke fyren heller forfatte en bekjentskapsannonse? Jeg skal hjelpe ham:

En i egne øyne hyggelig mann søker kontakt med kvinne med psykiske problemer. Hun må ha vært utsatt for overgrep som barn og være seksuelt traumatisert, for slike pirrer min nysgjerrighet. Som meg må hun ha utdannelse på framhaldsskolenivå og tro på Snåsamannen. Mine interesser er: Astrologi og psykiatri, samt at jeg tror det fins mye mellom himmel og jord. B.m. Ivar-Erling, født i jomfruens tegn.

Bilde: Wikimedia Commons

2 kommentarer:

  1. Litt avhengig av hva mailene inneholder, kan dette komme inn under det engelske begrepet "stalker". Det betegner en mann som utsetter en kvinne (som regel en kvinnelig kjendis) for uønsket oppmerksomhet, for eksempel ved å erklære henne som kvinnen i sitt liv. Vi oversettere sliter litt med å finne en god norsk betegnelse for dette. Jeg har en gang sett en diagnose på det, men husker ikke hvor og hva.

    SvarSlett
  2. Tehme Melck: Ja, jeg kjenner tilbetegnelsen "stalker.

    Men jeg skjønner altså ikke hvorfor jeg blir gjenstand for noe sånt - jeg som skriver mye om ubehagelige ting.

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post