26.4.09

Tak over hodet

Depresjonen hadde blitt verre de siste ukene. Hun kjente at hun brygget på noe alvorlig igjen, det føltes akkurat som influensa.

Klokka var seks. Det var snart to og et halvt døgn siden hun hadde spist, og hun var sulten og forferdelig slapp.

Hun kjente at hun ikke orket å gå ut i dag heller. Så hun fikk vente til frokosten i morgen. Men da måtte hun.

Den som hadde et hjem!

Hun snudde seg over på siden, og lukket øynene.

* * * *

Etter en natt med lite søvn kjente hun at hun ikke greide å stå opp i dag heller. Hadde hun hatt råd, skulle hun ha ringt etter pizza. Eller - nei, kinamat ville hun ha. Men det gikk jo ikke. Hun fikk gå på Maliks og spise middag når hun orket.

Men neste morgen stavret hun seg opp. Det var et slit å stå oppreist i dusjen og vaske håret. Tok på seg det siste rene skiftet. Å, nå måtte hun gå på vaskeriet.

Men hun var så sliiiten.

Hun gikk ned i frokostsalen. Drakk tre glass appelsinjuice, spiste en yoghurt - og måtte løpe på toalettet for å spy. Tålte visst ikke engang drikke nå etter noen dagers ufrivillig faste. Hun tok med seg hospitsmaten - rundstykker og noen pakker margarin og leverpostei - i veska da hun gikk opp på rommet.

Ut på kvelden klarte hun å spise og drikke uten at det kom opp igjen. Nå var hun fryktelig sulten, og måtte ha noe ordentlig å spise.

Hun tok fram mobilen og bestilte kinamat. Måtte få krefter til å komme seg ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post