26.4.09

Helsedirektøren blogger

I siste utgave av bladet Psykisk helse er det profilintervju med Lars E. Hanssen, direktør i Statens helsetilsyn. Intervjuet dreier seg naturlig nok om tilsynet med helsetjenesten, men tror du ikke det i den sammenheng også blir litt snakk om blogging!

I forrige nummer var det også intervju med en blogger, så nå har nok redaksjonen fått øynene opp. Jeg venter spent på når de skal oppdage Virrvarrs blogg.

Men tilbake til intervjuet. Journalisten spør helsedirektøren hvorfor han har begynt å blogge. Lars E. Hanssen svarer at det er en del av den pedagogiske utfordringen. I bloggen ber han om tilbakemeldinger fra leserne og om gode råd. Man kan lære mer i dialog, sier han.

Så blir han spurt om han leser andre blogger. Ja, særlig i ambulansesaken leste han ulike blogger om hendelsen. Han sier det er nyttig å se hvordan andre oppfatter saken.

Og skulle han være interessert i hvordan andre ser på psykisk helseverns behandling av traumer - ja, så er det bare å kikke litt rundt, da også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post