17.3.09

Barbari

Dyr har blitt kokt levende på slakteri.

Arbeiderne jobber på akkordlønn.

1 kommentar:

  1. Dette er en sak som provoserer meg så kraftig at jeg ikke engang orker å skrive om det (har gjort det tidligere - for liknende saker er det ikke mangel på)

    Var en gang på besøk på et slakteri for å utføre en jobb. Det jeg hørte av skrik og dødsangst fra griser fra utsiden var mer enn nok for meg. Slakterier er ikke "humane" selv når griser IKKE kokes levende.

    Denne effektiviteten burde være forbudt. Prisen på kjøtt ville gå opp, men det er en liten pris å betale, vi spiser alt for mye kjøtt som det er uansett. Industriell nedslakting av dyr vil aldri kunne bli respektabelt i mine øyne.

    I tillegg kunne nevnes at industriell produksjon heller aldri kan bli respektabelt. Hadde en tatt en kikk inn i for eksempel produksjonslokaler for kyllinger hadde man kanskje satt maten i halsen neste gang man spiste billige "sol-kyllinger" (eller hva de nå kalles) Samfunnets ressurser er meget skjevt fordelt. Ut i fra det skapes uverdige forhold både for mennesker og dyr.

    SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post