27.7.08

Drea og andre bloggere i Adresseavisen

Via feministbloggeren Anathema fant jeg ut at hun og bloggerne Drea, Marie Amanda og Betty42 var omtalt i Adresseavisen. Siden det mest er trøndere som leser Adresseavisen, så legger jeg ut teksten til alle her.

Avisa skrev også dette og dette.

OPPDATERING: Selve avisa kan kjøpes her (pdf).

11 kommentarer:

 1. Kjempebra, Sigrun:-D

  Etter å ha lest hele artikkelen, innser jeg jo at de hadde hentet mye mer fra posten min, og at jeg må legge inn en disclaimer fortere enn svint. En "treffhore" er definitivt ikke ei _jente_ som blogger bare for å generere treff og større inntekter. En treff- eller klikkhore er en person som skriver et par linjer med vissvass og lenker til Dagbladet gjennom Twingly - for å generere klikkinntekter. Og de fleste av disse er menn, etter det jeg kan se.

  SvarSlett
 2. Om noen ønsker å kommentere eller korrigere oppslaget i avisa, så er det bare å sende inn et leserinnlegg. Adressa tar også inn anonyme innlegg, men redaksjonen må selvsagt ha navn/adresse/tlf.nr.

  SvarSlett
 3. Artikkelen om treffhorer er nok denne.

  http://rolerbloggen.blogspot.com/2007/05/bloggebyens-ti-strste-horer.html

  betty sier at hun var på topp ti, men hun var jo utelatt nettopp fordi jeg ikke ville bruke det begrepet om damer.

  SvarSlett
 4. Anathema: jeg la også merke til at journalisten omtalte alle typiske moteblogger som blonde. Rart det der, for jeg kan nesten ikke finne noen blonde motebloggere.

  Sigrun: fint at du postet linkene, for jeg var ikke klar over at de fantes! : ) Gøy å se!

  SvarSlett
 5. Esquil: Ja, du kan nok ha rett der.

  SvarSlett
 6. Drea: Det er til og med mulig å se selve avisa, med både bilder og tekst. Avisa kan kjøpes for 15 kr her. Betales med PayEx konto, PayEx bank- og kredittkort eller PayEx mobil.

  SvarSlett
 7. Esquil har sikkert rett, men jeg oppfattet det annerledes. Fikk aldri noe respons da jeg laget artikkelen min om om meg som Bloggebyens horemamma, ennå jeg hadde lenket eliten og alt og det. Sånn kan det altså gå, jeg har levd i trua av å ha blitt ervervet en tittel. Ja,ja, så feil kan man ta.

  Fortsatt god sommer.

  SvarSlett
 8. Nå har jeg gått tilbake og lest artikkelen til Esquil og min egen: Bloggebyens Horemor. Jeg må bare kaste meg i sølen, det ble oppklart den gangen da. Jeg ble bare nevnt som en kandidat, ikke nominert, siden jeg var kvinne. Esquil gjorde den saken veldig klar og ryddig.

  Fortsatt godt vær. B

  SvarSlett
 9. Betty: Sånn generelt om eliter i samfunnet kan jeg vel si at de ikke så sjelden velger taushet som strategi. Og at de pleier å gi seg selv definisjonsmakten og -retten.

  SvarSlett
 10. Betty: Vedr. godt vær, så er ikke jeg spesielt glad i tropevarme, som vi har nå. Så jeg utsetter det gode været til høsten - som jeg også synes er den vakreste årstiden.

  SvarSlett
 11. Huff, du har rett, sånn er det!

  Fortsatt god sommer :)

  SvarSlett

Virker ikke lenken(e)? Da vil jeg bli kjempeglad om du har tid til å gi meg beskjed via kontaktskjemaet i bloggens sidefelt.

- LAGE LENKE: <a href="url-adresse">Lenkens navn</a>

- BRUK NAVN, ditt virkelige eller et fiktivt. Velg Navn/nettadresse (ikke Anonym), og skriv inn navnet. Nettadresse er ikke nødvendig.
- Logger du inn med Google-konto, kan du få kommentarer tilsendt på e-post.
- Kommentarer som ikke holder seg til saken eller er personangrep eller trakassering, kan bli slettet.

Motta nye innlegg på e-post